BFT 2012 - Business Edition kommer snart

(Multigamer.no): Det startet i 2004 når en liten gjeng med Straywalker i spissen, bestemte seg for å danne en bedriftsturneringen i Battlefield 1942. Det endte opp med en stor turnering hvor hele 32 lag bestående av forskjellige bedrifter stilte til kamp. Det året viste Komplett.no seg som det sterkeste laget og ble dermed tidenes første vinner i BFT.

Bare starten

BFT ble etter denne suksessen en årlig gjenganger hvor bedrifter har barket sammen i Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefield 2142 og fjoråret som ble toppet med hele to turneringer hvor lag først møttes i en nostalgi versjon som gikk i Battlefield 2 før man barket sammen i hovedturneringen som gikk i Bad Company 2.

Derfor er det med glede å annonsere at vi nå nærmer oss starten på BFT 2012 som vil gå i Battlefield 3. På laget har vi fått med oss sponsorene Elektronic Arts, Multigamer.no og Komplett.no.

Meld dere på!

Har du lyst til å vise Hafslund hva dere mener strømprisene? Har du en høne å plukke med komplett.no fordi du mottok feil headset? Vil du vise Get hva du mener om de skurrete tv-signalene dine? Da har du sjansen nå. Meld på din bedrift i BFT og få sjansen til å eie andre bedrifter i BFT 2012 . Og hvem vet, kanskje dukker DICE opp også. 

  • For regler og mer informasjon besøk oss her

Lekkert!

Spre det gode budskap rundt!!

Dette bli morro jo flere som blir med.

Siemens skal stille :D

Ventelo stiller også lag!