Hva er Community Nanny?

Community Nanny (heretter omtalt som CN) er enkelt forklart et gjensidig samarbeid mellom Multigamer.no og spillcommunities. Et spillcommunity er et nettsted som hovedsaklig gjennom dugnadsarbeid tilbyr sine brukere spillservere og tjenester tilknyttet dette. Dagens krevende spill krever heftig hardware, raske internett-linjer og i noen tilfeller juridisk bindende kontrakter. Dette er noe de færreste av oss disponerer på egenhånd, og de to førstnevnte må da leies eksternt. Kostnadene for dette kan være så store at de fleste lovende spillcommunities snubler allerede i startblokka. Her kommer imidlertid CN inn. Et Community som er med i CN får tilbudt:

  • gratis webhotell med større sikkerhet og fleksibilitet enn hos de fleste andre aktører
  • database-server, ftp-server, login-server og testserver for utvikling av verktøy og test av spillservere
  • maskiner og linje til spillservere i Altibox AS sitt serverrom, to hopp fra NIX
  • å bli del av et nettverk av gode spill-communities som er ment å dra nytte av hverandre
  • tilgang på assistanse fra en kompetent driftorganisasjon
  • tilbudt å bruke våre spillnyheter og anmeldelser, samt lage nyheter og anmeldelser for oss.
  • m.m.

Hvordan kan nettopp ditt community dra nytte av CN?

Ved å knytte seg opp mot Multigamer.no, en spillportal av spillere - for spillere, får communities muligheten til å motta nevnte tjenester mot enkle gjenytelser og linking mellom Multigamer.no og egen nettside. Når man kobler seg opp mot Multigamer.no gjennom Community Nanny forventes en viss integrasjon mellom communitiets nettsider og Multigamer.no Dette omfatter utveksling av spillrelaterte nyheter og anmeldelser til Multigamer.no, samt profilering av Multigamer.no på communitiets nettsider og spillservere.

 

Presentasjon av nettsider tilknyttet Community Nanny

Battlefield.no: Vårt største Community som kan skilte med en stor men sammensveiset brukermasse og en av skandinavias største serverparker for Battlefield 2, Battlefield: Bad Company 2, World in Conflict og Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad*

The DOS Spirit: The DOS Spirit er antageligvis Norges eneste seriøse nettsted fokusert rundt de gode gamle dagene i spillindustrien, for spill man husker eller ei, hater og/eller elsker. Hovedfokus på DOS-spill fra tidlig 80-tall og frem til slutten av 90-tallet, men flere plattformer er planlagt.

HaloNorge.com: Norges største Halo-community. HaloNorge dekker alle Halo-spillene, og er et hyggelig miljø med fokus på sosiale arrangementer, turneringer og fortløpende oppdateringer om hva som skjer i det internasjonale miljøet.

Hellfragger.no: Et rendyrket Source-community. Siden kan skilte med et stort antall Couter-Strike: Source- og Team Fortress 2-servere. Et hyggelig miljø med flinke og voksne spillere.

Minecraft.no: Norges største Minecraft-community med stor brukermasse og egne servere. Et absolutt must for dem som liker å leke med blokker.

Pensjonerte sider

Wii-Fan.net: Wii-fan.net er en uoffisiell fanside av Nintendos konsoll, Wii. Siden er laget for å opprette et community for Wii her i Norge. Vi har som fokus å bringe deg de siste nyhetene om Wii, samt å levere artikler og omtaler.**


* Vinner av Årets Community på Gullstikka 2007. Nominert til Årets Community 2006, 2008
** Vinner av Årets Community på Gullstikka 2006. Nominert til Årets Community 2008