Nye kart og våpen til Battlefield 3!

Karkand: Bilde fra forrige tilleggspakke.Karkand: Bilde fra forrige tilleggspakke.(Battlefield.no:) 2012 ser lovende ut for Battlefield 3. DICE har nemlig planlagt 3 forskjellige ekspansjonspakker, som vil bli fordelt ut over året. Den første pakken heter Battlefield: Close Quarters, og vil fokusere på hektisk nærkamp i innendørs miljøer. Kartene vil være rene infanterikart, og by på enda mer høyoppløst ødeleggelse. Alt fra kontorlokaler til soverom, skal kunne gjevnes med jorden. Battlefield: Close Quarters kommer også med nye våpen, assignments og dogtags. 

Battlefield: Close Quarters lanseres i Juni 2012.

Enda større kart! 

Den andre ekspansjonspakken kommer i høst, og vil hete Battlefield 3: Armored Kill. Pakken vil inneholde store kart, som lar kjøretøy dominere slagmarken. DICE sier at pakken vil inneholde det største kartet, som noen gang har vert i et Battlefieldspill til nå! I tillegg følger det med nye lette kjøretøy, panservogner og mobilt artilleri.

Den siste ekspansjonspakken vil hete Battlefield 3: End Game. DICE har foreløpig ikke sluppet noe info om denne pakken, men hinter til at den kommer til vinteren.

DICE sier de vil slippe videoer og bilder av Battlefield: Close Combat løpet av neste uke.  

(Kilde: Battlefield)

Jeg så dette komme, jeg SÅ dette komme!

BF3:Closequarters = CoD

BF3:Armored Kill - største BF map ever? Det sa dem før BF3 kom også. /løgn og tull, kommer aldri til å bli større en BF2s maps.

BF3:End Game - kommer til vintern 2012/13 ja, da er det "END GAME" for BF3 og BF4 med enda mindre maps + mer CoD stuff kommer.....

/BF-dead.. :/ :(

"DICE sier at pakken vil inneholde det største kartet, som noen gang har vert i et Battlefieldspill til nå!"

Håper de får det til å funke :)
Om ikke så er det tilbake til Arma og over 50 kvadrat kilometer, det er egentlig litt for stort til over 100 spillere online.

http://www.youtube.com/watch?v=tcM69Y5JKMU&hd=1

kanskje det blir bra? men er ikke sikker på at jeg kommer til å kjøpe disse...

Kanskje jeg bare skal svelge en kamel og investere i COD MW3 istedet.

Har egentlig ikke lyst til å kjøpe mer konsoll drit, om det gikk ann å merke pengene jeg bruker på at de skulle blitt brukt til å lage mer PC-Spill hadde jeg vært overlykklig. En positiv side er at det er omtrent like mange som spiller BF på PC, som på konsoll. En annen positiv ting er at:

[quote]The global PC games market continued to show surprisingly strong growth in 2011, reaching a record US$18.6 billion, representing overall growth of 15% over 2010.[/quote]

[url=http://www.businesswire.com/news/home/20120305006831/en/PC-Gaming-Alliance-%E2%80%9CHorizons-Research-2011%E2%80%9D-Reports]Kilde: The PC Gaming Alliance “Horizons Research 2011”[/url]

Veldig trivelig med slike tall ja, forhåpentligvis kan det fører til fornyet satsning på vår plattform fremover :)

Synes små baner er bra jeg! Selv om det ikke gir så mye frihet til spillerne, er det en flott måte å få nye våpen og mere Xp, med tanke på at det er TDM. Pluss at det kan få noen CoD spillere til å spille Battlefield istedenfor å spille Modern Shitfare 3.